foto's-6-8-2015 437.JPG

Individueel

Wil jij je zelfbewustzijn vergroten en werken aan je persoonlijke ontwikkeling?

Tijdens één op één-coaching met paarden krijg je hiervoor de mogelijkheid. Door activiteiten met de paarden uit te voeren krijg je inzicht in patronen in jouw gedrag en denken. In de coachsessie is er de mogelijkheid om te experimenteren met nieuw gedrag en zo eventuele patronen te doorbreken. Als coach stimuleer ik je tot zelfreflectie en oplossingsgericht denken over vraagstukken die naar voren komen.

orka bara.jpg

TEAMS

Hoe is de groepsdynamiek binnen jullie team? En wat kunnen jullie van elkaar en de paarden leren?

Voor antwoorden op dit soort vragen kan coaching met paarden de uitkomst zijn. Als groep krijg je opdrachten die gericht zijn op thema's die in jullie groep spelen zoals leiderschap, samenwerking en vertrouwen. Het gebruik van paarden voor coaching met een groep is waardevol omdat paarden als kuddedieren experts zijn in groepsdynamiek. De observaties die ik als coach maak tijdens de opdrachten geef ik op een constructieve manier terug. Daarnaast stimuleer ik jullie tot zelfreflectie en het samenbrengen van de individuele kwaliteiten binnen jullie groep. Het is verdiepend maar ook een plezierig uitje met jouw team.

IMG_5358.JPG

kind en Gezin

Zowel opgroeien als opvoeden kan een grote uitdaging zijn. Welke patronen zijn er binnen jullie gezin? En hoe zorg je voor een gezonde balans?

Gezinsleden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en tegelijkertijd maakt iedereen zijn eigen ontwikkeling door. In een coachsessie zal je samen met je gezin activiteiten uitvoeren met een paard. Ik zal als coach observaties van de activiteiten terug geven en samen met jullie op zoek gaan naar patronen die er spelen in het gezin. Door je bewust te worden van deze patronen ontstaat er de mogelijkheid om ze te doorbreken. Mijn achtergrond als orthopedagoog helpt mij om jullie hier op verantwoorde wijze in te begeleiden.